Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

Искам да стартиирам поредица от сървъри А може би вие ще ми помогнете

#1 Потребителя е офлайн   - r0yaLe Икона

• Newbie
  • Pip
  • Група: Потребители
  • Регистр: 09-март 10
Status: > Offline

Публикувано 09 март 2010 - 03:33

Здравейте, :) отдавна се опитвам да пусна поредица от сървъри която да се харесва и играе.., но по трудния начин разбрах, че това не може да стане безплатно. Както и да е питах се дали ако си поръчам сървъри тук ще може да направим някакво споразумение с което аз да плащам месечно/годишно /естествено се надявам да има и някаква отстъпка :) / и да извличаме взаимни ползи от това.. Разбира се първо трябва да видя дали в сървърите ще се играе.. Но за тях ще трябва да изградим различните модове, а защо не и качествен сайт. :) Но вмомента още не съм много сигурен, защото напоследък в сегашните ми сървъри / а и не само / нивото на посещаемост рязко пада / не знам от какво е причинено.. може би от моногото нови игри излезнали наскоро / и се чудя дали в платените ще се играе повече или посещамоста ще е същата, но за тях ще плащам ..

btw: Сървърите ще са 9, а впоследствие / ако се играят / 16 и се питах каква цена годишно ще трябва да се плаща ?
1

#2 Потребителя е офлайн   Darkstealer Икона

• Newbie
  • Pip
  • Регистр: 12-март 10

Публикувано 15 март 2010 - 10:13

Виж мнението- r0yaLe написа на 09 март 2010 - 03:33 :

Здравейте, :) отдавна се опитвам да пусна поредица от сървъри която да се харесва и играе.., но по трудния начин разбрах, че това не може да стане безплатно. Както и да е питах се дали ако си поръчам сървъри тук ще може да направим някакво споразумение с което аз да плащам месечно/годишно /естествено се надявам да има и някаква отстъпка :) / и да извличаме взаимни ползи от това.. Разбира се първо трябва да видя дали в сървърите ще се играе.. Но за тях ще трябва да изградим различните модове, а защо не и качествен сайт. :) Но вмомента още не съм много сигурен, защото напоследък в сегашните ми сървъри / а и не само / нивото на посещаемост рязко пада / не знам от какво е причинено.. може би от моногото нови игри излезнали наскоро / и се чудя дали в платените ще се играе повече или посещамоста ще е същата, но за тях ще плащам ..

btw: Сървърите ще са 9, а впоследствие / ако се играят / 16 и се питах каква цена годишно ще трябва да се плаща ?

... защо направо зимаш 9 сървъра първо си зимай 1 и се пробвай...:)
0

#3 Потребителя е офлайн   haemorrhagE Икона

• Newbie
  • Pip
  • Регистр: 08-ноември 09
  • LocationAheloy

Публикувано 09 юни 2010 - 08:55

Не си първия на който му идва тази идея повярвай ми :) и друго от мен запомни от сървъри от цс не се печелят пари .. :) евала на Шел за това, което правят, защото насистина е много трудно и полезно и успех ..

ПП : между другото вадят се ама трябва да разбираш както Петър много дорбе програмиране на много езици, да разбираш от компютри и тн . за да можеш да си земеш сървър машина и тн.. успех се пак
0

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни